S-a dezechilibrat şi a ajuns în faţa unei maşini


Intră acum și în grupul de

Beat fiind, un pieton s-a dezechilibrat şi a ajuns în faţa unei maşini, fiind accidentat. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orelor 11:50, pe DN 2E în interiorul oraşului Vicovu de Sus, G. DUMITRU, în vârstă de 32 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi acroşat lateral pe C. NICOLAI, în vârstă de 54 ani din aceeaşi localitate, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a drumului în aceeaşi direcţie de mers, iar când autoturismul a ajuns în dreptul său s-a dezechilibrat, făcând un pas către axul drumului.

În urma accidentului, pietonul C. NICOLAI acuza dureri la mâna dreaptă şi a fost îndrumat să se deplaseze la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea efectuării de investigaţii şi stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat, afirmând că sunt nişte leziuni uşoare care nu necesită internarea în spital.

Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul primului şi 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton.


Intră acum și în grupul de