Câmpulungean tâlhărit în apropierea blocului unde locuieşte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost tâlhărit chiar în timp ce se îndrepta spre casă. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 10:30, H. IOAN, în vârstă de 54 ani, din municipiul Câmpulung-Moldovenesc, a sesizat că în seara zilei de 23.02.2009 a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie comisă în apropierea blocului unde locuieşte, de două persoane necunoscute.
În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate de poliţişti au fost identificaţi autorii, în persoana lui F. RADU, în vârstă de 20 ani, din comuna Lespezi, judeţul Iaşi şi a lui D. OVIDIU, în vârstă de 21 ani, din localitate, care au urmărit victima, au lovit-o cu pumnii şi picioarele, după care au deposedat-o de două telefoane mobile, actele de proprietate şi cheile unui autoturism, precum şi 900 lei, prejudiciul total fiind de 1.500 lei. Bunurile au fost recuperate, mai puţin banii, pe care autorii motivează că i-au cheltuit.

Pentru cei doi s-a dispus începerea urmării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”. Ei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar miercuri urmau a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de