Flutur: Au început asfaltările și în zona Mălini care, după finalizarea drumului spre Borca, va avea o dezvoltare turistică extraordinară. Continuăm programul de asfaltări și plombări și pe celelalte trasee de drumuri județene


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că au început lucările de asflatare și în zona Mălini și că se continuă programul de reparații pe celelalte trasee ale drumurilor județene.

El a spus că în zona Mălini se toarnă covor asfaltic până la intrarea în Mălini și se modernizează drumurile din Mălini.

„Tot în Mălini pregătim continuarea proiectului spre Borca. În felul acesta Mălini va avea o dezvoltare turistică  extraordinară în perioada următoare fiind într-o zonă de vis cu potențial turistic uriaș, cu pârtie de schi și natură și drumuri”, a spus Flutur.

El a mai declarat că se va continua și cu modernizarea drumului spre Slatina-Găinești unde în urmă cu două săptămâni a semnat începerea lucrărilor.

„Am chemat firma să facă plombările și vom începe asfaltările, dar acolo se face un proiect de apă-canalizare care subtraversează drumul județean și depindem de aceste lucrări, dar cu siguranță în extravilan vom asfalta foarte repede”, a mai spus președintele Flutur.

El a anunțat că în momentul de față sunt mai multe fronturi deschise, cum ar fi la Panaci unde s-au deschis lucrările spre Bilbor și se lucrează deja la ziduri de sprijin, se lucrează la Dolhasca, la Liteni, la Vama-Moldovița, pe traseele  turistice.

„Dacă vremea ne permite vom avea o campanie masivă de plombări până la Paști”, a mai spus Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de