Gheorghe Flutur: Suceava se înscrie pe harta performanțelor de top și în Sănătate. Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler primit de Spitalul Județean Suceava din partea Președintelui României mă obligă să fac și mai mult pentru actul medical


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, după ceremonia de la Palatul Cotroceni de acordare a distincției Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru Spitalul Județean de Urgență Suceava din partea președintelui României, Klaus Iohannis, că Suceava se înscrie pe harta performanțelor de top și în Sănătate.  

Flutur a declarat pentru News Bucovina că a fost lângă echipa Spitalului Județean Suceava și acum, dar și de când este președinte al CJ Suceava.

„Am fost lângă echipa din sănătate nu numai astăzi, ci de când sunt președinte al Consiliului Județean Suceava. Voi rămâne lângă echipa medicală”, a spus Flutur care a subliniat că decorația primită de SJU Suceava este un merit al echipei de la Suceava.

El a subliniat că din cele opt unități medicale ce au fost decorate de președintele Klaus Iohannis, doar două, cele din Suceava și Constanța sunt în subordinea consiliilor județene.

„Când descentralizezi, poți avea povești de succes. Una dintre ele este la Suceava. Spitalul Județean Suceava a trecut din subordinea Ministerului Sănătății la Consiliul Județean Suceava și se cunoaște”, a spus Flutur.

El a transmis mulțumiri echipei medicale din SJU Suceava.

„Bravo echipei de medici, asistenți și să fie în folosul pacienților această unitate. Suceava se înscrie pe harta performanțelor de top și în domeniul Sănătății. Sunt bucuros și mă obligă să fac și mai mult pentru actul medical”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele României, Klaus Iohannis, a înmânat, marți după amiaza, la Palatul Cotroceni decorații Ordinul „Meritul Sanitar” unui număr de opt unități medicale din țară. (T.B.)


Intră acum și în grupul de