Mașinile abandonate pe domeniul public din Suceava sunt ridicate. Harșovschi: Dacă nu sunt revendicate și nu sunt achitate costurile ridicării, mașinile vor fi valorificate prin casare VIDEO


Intră acum și în grupul de

Mașinile abandonate pe domeniul public al municipiului Suceava sunt ridicate și depozitate la cimitirul de mașini din Mitocu Dragomirnei, iar dacă nu sunt revendicate vor fi casate.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că se continuă campania de curățenie de primăvară și cu acțiunea de ridicare a autovehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public.

El a menționat că polițiștii locali identifică „rablele” și efectuează procedura de înștiințare, iar dacă sucevenii sesizați nu reacționează, mașinile vor fi ridicate și depozitate la cimitirul de mașini din Mitocu Dragomirnei.

Viceprimarul a precizat că ulterior, dacă nu sunt revendicate și nu sunt achitate costurile ridicării, mașinile vor fi valorificate prin casare.

„În cazul refuzului de a se conforma somației, conform legislației în vigoare, amenda este de la 1000 la 2000 lei, la care se adaugă și cheltuieli de ridicare, 195 lei”, a subliniat Harșovschi.

El a adăugat că în urma verificărilor din teren, anul acesta, până în prezent, au fost identificate 13 autovehicule abandonate și 15 autovehicule fără stăpân.

Totodată, sucevenii pot semnala astfel de situații la Poliția Locală la telefon 0230.212192. (T.B.)


Intră acum și în grupul de