Două eleve din Suceava participă la Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus” pentru gimnaziu, iar alte patru eleve s-au calificat la Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură


Intră acum și în grupul de

Două eleve din municipiul Suceava participă, în perioada 10-12 mai, la Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus” pentru clasele a V-a – a VIII-a, care se va desfăşura în Ilfov, iar alte patru eleve s-au calificat la Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură, ce va avea loc la Iaşi, în perioada 6-7 iunie.

Potrivit ISJ Suceava, la etapa naţională a Olimpiadei de lingvistică „Solomon Marcus” pentru gimnaziu s-au calificat elevele Buzilă Alexandra, clasa a VI-a,  de la Școala Gimnazială „Miron Costin”, Suceava, care este îndrumată de profesoara Ancuța Nadia Gulei şi Spoiala Rebeca, clasa a VIII-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, profesor îndrumător Carmen Bocăneț.

Totodată, patru eleve s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei Universul Cunoașterii prin Lectură, respectiv  Ștefănescu Denisa Alexandra, clasa a V-a, de la Școala Gimnazială „Nicolae Stoleru” Baia, îndrumată de prof. Bodnariu Loredana, eleva Croitoru M. Emanuela, clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială Bosanci, profesor îndrumător Elena Luca, eleva Vatamanu Diana, clasa a VII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, îndrumată de profesoara Mihaela Apetrei şi Roibu Bianca Elena, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Bosanci, îndrumată de prof. Elena Luca.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de