Acasă Actualitate Două eleve din Suceava participă la Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus” pentru...

Două eleve din Suceava participă la Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus” pentru gimnaziu, iar alte patru eleve s-au calificat la Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură


Intră acum și în grupul de

Două eleve din municipiul Suceava participă, în perioada 10-12 mai, la Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus” pentru clasele a V-a – a VIII-a, care se va desfăşura în Ilfov, iar alte patru eleve s-au calificat la Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură, ce va avea loc la Iaşi, în perioada 6-7 iunie.

Potrivit ISJ Suceava, la etapa naţională a Olimpiadei de lingvistică „Solomon Marcus” pentru gimnaziu s-au calificat elevele Buzilă Alexandra, clasa a VI-a,  de la Școala Gimnazială „Miron Costin”, Suceava, care este îndrumată de profesoara Ancuța Nadia Gulei şi Spoiala Rebeca, clasa a VIII-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, profesor îndrumător Carmen Bocăneț.



Totodată, patru eleve s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei Universul Cunoașterii prin Lectură, respectiv  Ștefănescu Denisa Alexandra, clasa a V-a, de la Școala Gimnazială „Nicolae Stoleru” Baia, îndrumată de prof. Bodnariu Loredana, eleva Croitoru M. Emanuela, clasa a VI-a, de la Școala Gimnazială Bosanci, profesor îndrumător Elena Luca, eleva Vatamanu Diana, clasa a VII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, îndrumată de profesoara Mihaela Apetrei şi Roibu Bianca Elena, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Bosanci, îndrumată de prof. Elena Luca.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version