S-a izbit cu autoturismul de un stâlp de iluminat public


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, ocupanţi ai locurilor din faţă a unui autoturism, au ajuns la spital după ce maşina s-a izbit de un stâlp. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 22:52, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, S. SERGIU, în vârstă de 23 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei, într-o curbă la stânga a derapat şi a acroşat un stâlp de iluminat public de pe trotuarul din partea dreaptă, după care a fost proiectat pe contrasens.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „observaţie entorsă coloană cervicală, plagă contuză antebraţ drept, contuzie mâna stângă”, şi a ocupantului din dreapta, Ş. TIBERIU, în vârstă de 23 ani, din localitate, care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, excoriaţie frontală stânga, contuzie bazin, contuzie genunchi drept”.
Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de