Trei elevi ai Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava au obţinut menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de Limba spaniolă


Intră acum și în grupul de

Trei elevi ai Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava au obţinut menţiuni la etapa naţională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care a avut loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Orăștie, județul Hunedoara.

Potrivit inspectorului şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava, prof. Constantin Tiron, lotul olimpic județean a fost format din 4 elevi, 3 dintre aceștia obținând mențiuni.

Astfel,  Mențiunea acordată de Ministerul Educației Naționale a fost obţinută de elevul Gorcea Alexandru, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, iar Mențiuni speciale acordate de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara au obţinut elevii Gherasim Octavian George, clasa a X-a și Semenciuc Sabina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, cei trei elevi fiind îndrumaţi de profesoara Norocel Ancuța, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Totodată, eleva Lorena Bianca Chelaru, clasa a XII-a, de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni(profesor coordonator Mihaela Podariu) a obţinut mentiune speciala la aceasta olimpiadă.

El a precizat că lotul olimpic județean a fost însoțit de prof. Ciobîcă Maria, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

Inspectorul şcolar sucevean pentru limbi moderne a mai informat că din Comisia Centrală a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, a făcut parte, în calitate de membru evaluator, profesoara de limba spaniolă Ancuța Norocel de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de