Un copil de 11 ani din Gura Humorului a fost rănit într-un accident provocat de un adolescent care a condus fără permis un moped


Intră acum și în grupul de

Un copil de 11 ani din Gura Humorului a fost rănit, luni după amiaza într-un accident rutier provocat de un adolescent care a condus fără permis un moped.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, luni în jurul orei 16.19, un tânăr de 17 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea motociclul pe strada Pajiştei la intersecţia cu strada Oborului din orașul Gura Humorului, din cauză că nu s-a asigurat corespunzător şi a lipsei de experienţă în conducere, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe strada Oborului, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 38 ani, din Fălticeni, care se deplasa pe drumul cu prioritate. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 11 ani, din orașul Gura Humorului, pasager pe moped, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri, ambilor fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedându-se la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere, s-a stabilit faptul că tânărul de 17 ani nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „conducere fără permis” şi „vătămare corporală din culpă”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de