Elevii suceveni au obţinut un premiu I, un premiu II şi două menţiuni la Olimpiada Naţională de Ştiinţe Socio-Umane


Intră acum și în grupul de

Elevii suceveni au obţinut un premiu I, un premiu II şi două menţiuni la Olimpiada Naţională de Ştiinţe Socio-Umane, care a avut loc la Braşov, în perioada 22-26 aprilie 2019.

Potrivit ISJ Suceava, la disciplina Educaţie Civică, Premiul I a fost obţinut de echipajul format din elevele Catinca Ioana Cândei şi Sabina Beatrice Popescu, clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială “Bogdan Vodă” Rădăuţi, profesor îndrumător, Camelia Șerban.

La disciplina Cultură Civică, echipajul format din elevele Arina Nicoleta Pantază şi Andra Boiarinof, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Vatra Dornei, îndrumate de profesoara Teodora Sandu, a obţinut menţiune.

Lavinia Bianca Gherman-sursa foto Facebook

La disciplina Economie, eleva Lavinia Bianca Gherman, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, îndrumată de profesorul Ioan Caulea, a obţinut premiul II, iar la  disciplina Filosofie, elevul Paul Iulian Florescu, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumat de profesorul Călin Voicu, a obţinut menţiune.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de