Acasă Actualitate Elevii suceveni au obţinut un premiu I, un premiu II şi două...

Elevii suceveni au obţinut un premiu I, un premiu II şi două menţiuni la Olimpiada Naţională de Ştiinţe Socio-Umane


Intră acum și în grupul de

Elevii suceveni au obţinut un premiu I, un premiu II şi două menţiuni la Olimpiada Naţională de Ştiinţe Socio-Umane, care a avut loc la Braşov, în perioada 22-26 aprilie 2019.

Potrivit ISJ Suceava, la disciplina Educaţie Civică, Premiul I a fost obţinut de echipajul format din elevele Catinca Ioana Cândei şi Sabina Beatrice Popescu, clasa a IV-a, de la Şcoala Gimnazială “Bogdan Vodă” Rădăuţi, profesor îndrumător, Camelia Șerban.



La disciplina Cultură Civică, echipajul format din elevele Arina Nicoleta Pantază şi Andra Boiarinof, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Vatra Dornei, îndrumate de profesoara Teodora Sandu, a obţinut menţiune.

Lavinia Bianca Gherman-sursa foto Facebook

La disciplina Economie, eleva Lavinia Bianca Gherman, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, îndrumată de profesorul Ioan Caulea, a obţinut premiul II, iar la  disciplina Filosofie, elevul Paul Iulian Florescu, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, îndrumat de profesorul Călin Voicu, a obţinut menţiune.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version