A rănit un mopedist şi a plecat de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

La Spitalul Municipal Rădăuţi, vineri, la ora 19:45 a fost internat G. CONSTANTIN, în vârstă de 55 ani, din oraşul Vicovu de Sus, cu diagnosticul „fractură claviculă stânga”, necesitând pentru vindecare 30 zile îngrijiri medicale, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie. Potrivit IPJ Suceava, s-au demarat imediat cercetările, astfel s-a stabilit că victima, la aceeaşi dată în jurul orelor 15:00, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe DN 2H, în localitatea Vicovu de Sus, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de B. SAMOEL, în vârstă de 21 ani localnic, care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, iar după impact a părăsit locul accidentului.
Ulterior s-a stabilit că şoferul purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, nu i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima purta cască de protecţie.
Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de