Acasă Actualitate Șase posturi de medic la Spitalul Municipal Fălticeni au fost ocupate în...

Șase posturi de medic la Spitalul Municipal Fălticeni au fost ocupate în primul trimestru al acestui an. Vlad Morariu: În prezent stăm mai bine în ceea ce priveşte încadrarea cu medici


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Morariu, a declarat pentru NewsBucovina că în primul trimestru al acestui an s-au ocupat şase posturi de medic din totalul celor 13 posturi vacante scoase la concurs.

Morariu a spus că spitalul a angajat un medic în specialitatea endocrinologie, un medic în specialitatea medicină internă, un medic în specialitatea chirurgie generală, un medic în specialitatea pediatrie, un medic anatomo-patolog şi un medic în specialitatea balneofizioterapie.



El a reamintit că în anul 2018 au fost scoase la concurs 18 posturi de medici specialişti, din care s-au ocupat patru posturi pe perioadă nedeterminată în Secţia ATI, Secţia de medicină  internă, în Compartimentul Dermato-venerologie  şi în Compartimentul  Ortopedie- traumatologie.

“E un progres că am reuşit să mai angajăm în acest an încă şase medici, în prezent stăm mai bine în ceea ce priveşte încadrarea cu medici”, a subliniat Morariu adăugând că speră ca şi celelalte posturi scoase la concurs să se ocupe.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version