Imaginile în care trei tineri au fost surprinși vandalizând coșuri de gunoi din Suceava, făcute publice de viceprimarul Lucian Harșovschi: Sistemul de supraveghere își dovedește utilitatea și actele de “bravură” sunt pedepsite într-un final


Intră acum și în grupul de

Tinerii care au vandalizat la sfârșitul lunii aprilie mai multe coșuri de gunoi în diferite zone din municipiul Suceava au fost suprinși pe camerele de supraveghere ale Poliției Locale Suceava.

  Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, arată că cei trei adolescenți „teribiliști” care au vandalizat mai multe coșuri de gunoi din municipiu, au tras de bancomatul din zona magazinului Bucovina și au distrus numărul de înmatriculare al unui autoturism expus pentru prezentare au fost suprinși de camerele de supraveghere.

El a menționat că cei trei au fost identificați de poliție și are siguranța că actul lor de vandalism va fi pedepsit.
Harșovschi a făcut publice aceste imagini cu cei trei tineri pentru a atrage atenția că sistemul de supraveghere își dovedește utilitatea și că actele de “bravură” sunt pedepsite într-un final.

Potrivit viceprimarului, cele 146 camere ale poliției locale sunt vizionate live 24 de ore de polițiștii de la Serviciul de Supraveghere Video.

Lucian Harșovschi a făcut un apel pentru ca locuitorii Sucevei să dovedească simț civic.
Haideți să ne iubim orașul și simțul civic să primeze!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Reamintim că trei tineri cu vârste de 15 și 16 ani din Berchișești și Dărgoiești au fost interceptați în noaptea de 20 aprilie de un echipaj de poliție după ce au vandalizat mai multe coșuri de gunoi din diferite zone ale municipiului Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de