Un bărbat din Mitocu Dragomirnei a murit după ce s-a răsturnat cu un autovehicul de teren pe un deal din apropierea Sucevei când practica off-road


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din Mitocu Dragomirnei a murit, duminică seara, după ce s-a răsturnat cu un autovehicul de teren cu care practica off-road pe un deal situat între cartierul sucevean Ițcani și comuna Mitocu Dragomirnei, la câteva sute de metri de strada Mitocelului din Suceava.

Potrivit cercetărilor, bărbatul a mers cu un autovehicul de teren Mitsubishi pe dealurile din zona respectivă după ce, împreună cu un prieten, a consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, prietenul său a încercat să ia legătura telefonic cu el, dar nu a reușit motiv pentru care a plecat în căutarea lui și a identificat autoturismul cu farurile aprinse pe un deal, răsurnat,  iar corpul bărbatului era  prins sub mașină.

Cu ajutorul polițiștilor s-a reușit scoaterea bărbatului de sub autoturism, iar echipajul medical a încercat resuscitarea acestuia fără succes, fiind declarat decesul.

Verificările făcute la fața locului au arătat că autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori din cauza reliefului zonei.

Poliția efectuează cercetări pentru  „ucidere din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de