Trei tineri au distrus un coș de gunoi din Suceava chiar după ce viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a atenționat că zonele publice din municipiu sunt supravegheate non-stop. Cei trei au fost identificați rapid.


Intră acum și în grupul de
Trei tineri suceveni au fost identificați după ce au distrus un coș de gunoi și l-au aruncat pe trecerea pentru pietoni din  intersecţia străzilor Mihai Viteazu şi Ciprian Porumbescu vis-a-vis de parcul Simion Florea Marian. Aceștia se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, duminică, în jurul  orelor 02.15, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Suceava, a observat pe strada Mihai Viteazu, la trecerea de pietoni un coş de gunoi smuls din suportul acestuia, căzut pe mijlocul străzii.

În zonă au fost identificați trei tineri sub influenţa băuturilor alcoolice, toți localnici.

Fiind întrebaţi cu privire la coşul de gunoi distrus de pe strada Mihai Viteazul aceştia au declarat verbal că au lovit cu picioarele în coşul de gunoi, acesta fiind smuls din suportul prins pe stâlpul de iluminat public şi aruncat pe mijlocul trecerii de pietoni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de „distrugere”.

Alți trei tineri au fost surprinși vandalizând coșuri de gunoi din Suceava la sfârșitul lunii trecute.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a făcut publice imagini cu cei trei tineri care vandalizau coșuri de gunoi stradale din municipiu pentru a atrage atenția că cei care distrug bunurile publice pot fi rapid identificați întrucât camerele de supraveghere sunt urmărite non stop de polițiștii locali. (Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de