Acasă Actualitate Eugen Girigan a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului

Eugen Girigan a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului


Intră acum și în grupul de

Noul subprefect de Suceava, Eugen Girigan, a fost instalat luni în funcţie. După ce a depus jurământul, acesta a ţinut să mulţumească organizaţiei PSD Suceava şi preşedintelui organizaţiei, senatorului Gavril Mîrza, pentru că l-au propus pentru această funcţie, dar şi organizaţiei PD-L şi preşedintelui acesteia, Gheorghe Flutur, pentru că au susţinut această numire. Girigan a recunoscut că după aproape 40 de ani îşi schimbă pentru prima dată locul de muncă, arătând că de la terminarea facultăţii, în 1971, a lucrat doar la societatea Drumuri şi Poduri Suceava. Totodată, noul subprefect a ţinut să precizeze că are experienţă administrativă după ce a deţinut două mandate de consilier judeţean şi, din iunie 2008, consilier local PSD, dar mai ales că s-a aflat la conducerea societăţii Drumuri şi Poduri SA Suceava.

La rândul său, prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a subliniat în cuvântul său că noul subprefect a fost numit de Guvernul României şi s-a arătat încrezător că va avea o bună colaborare cu acesta. El a spus că Girigan va reprezenta Prefectura în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava şi că se bazează pe experienţa lui în ceea ce priveşte infrastructura rutieră.



Pe de altă parte, fostul subprefect, Angela Zarojanu, a arătat că în mandatul său scurt, de doar cinci luni, a reuşit să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, subliniind că a avut şi o atmosferă de lucru „ostilă” din partea unor angajaţi ai instituţiei, care „stăteau cu ochii pe calendar”, aşteptând expirarea mandatului ei. Zarojanu a arătat însă că în instituţie sunt şi specialişti foarte bine pregătiţi, cu care se poate face „o administraţie transparentă şi eficientă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version