A furat un scuter lăsat neasigurat în cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din cartierul sucevean Burdujeni şi-a lăsat scuterul neasigurat, la intersecţia a două străzi, parcă anumit pentru a fi furat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, duminică, în jurul orei 01:00, membrii unui echipaj de jandarmerie au observat, în cartierul sucevean Burdujeni, un bărbat care se deplasa grăbit şi care ducea pe lângă el un scuter. Jandarmii au legitimat persoana în cauză, B. Florin Bogdan, de 19 ani, din municipiul Suceava, solicitându-i totodată date despre provenienţa mijlocului de transport. În lipsa unui răspuns justificativ, membrii echipajului au efectuat verificări în zonă, în urma cărora a rezultat faptul că, în noaptea respectivă, tânărul a observat scuterul parcat la intersecţia străzilor Tineretului şi Eroilor. Profitând de faptul că acesta nu era asigurat cu nici un sistem de siguranţă, B. Florin Bogdan l-a sustras, deplasându-se ulterior către domiciliu.
Căpitanul Cornaci precizează că a fost identificat proprietarul scuterului, acesta declarând că obiectul respectiv are o valoare de aproximativ 4.000 lei.
În cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de