Primăria Suceava alocă 2,6 milioane de lei pentru apă și canalizare pe străzile Viena, Berlin, Madrid și Londra din cartierul Europa


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava urmează să se întrunească în ședință extraordinară, vineri, pentru a adopta, între altele, un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorii tehnico-economici în vederea realizării aducțiunii de apă și de canalizare în cartierul Europa.

Primarul Ion Lungu a arătat că aceste lucrări erau incluse într-un program județean de apă și canalizare cu finanțare europeană prin Programul Operațional Infrastructura Mare, dar că acest program întârzire nepermis de mult și că a decis să realizeze investiția cu fonduri de la bugetul local.

„Programul POIM nu se mișcă deloc. Ca atare, vineri vom aproba în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici pentru alimentare cu apă și canalizare pentru cartierul din zona Tătărași în valoare de 2,669 de milioane de lei, din care construcții-montaj reprezintă 2,23 de milioane de lei”, a spus Lungu.

El a arătat că prin acest proiect se va aduce apa și canalizarea pe străzile Viena, Berlin, Madrid și Londra după ce pe strada Paris aceste utilități au fost aduse încă de anul trecut.

„Ne dăm stăruința să aducem cât mai repede apa și canalizarea în acest an dacă nu ne blocăm la licitații”, a spus primarul.

El a adăugat că după finalizarea acestor lucrări urmează să se finalizeze lucrările de asfaltare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de