Acasă Actualitate Un tânăr acuzat că a furat mai multe autoturisme din Rădăuți a...

Un tânăr acuzat că a furat mai multe autoturisme din Rădăuți a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna suceveană Satu Mare a fost reținut, miercuri, de polițiști și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă fiind acuzat de mai multe furturi de autoturisme din Rădăuți.

Astfel, acesta a fost depistat miercuri ca fiind cel care a furat în noaptea de marți spre miercuri un Volkswagen Golf parcat în parcarea amenajată unui blocul de locuințe din Rădăuți, după ce proprietarul mașinii a lăsat cheia de contact în interior după ce a activat închiderea automată.



În urma cercetărilor, polițiștii au mai stabilit că același tânăr a furat în noaptea de 14 spre 15 februarie un autoturism Mercedes Benz parcat pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Rădăuţi şi pe care l-a condus fără a poseda permis până în Gălăneşti unde l-a abandonat.

 El este suspect și în cazul unui furt dintr-un autoturism în noaptea de 7 spre 8 aprilie, când a deschis un autoturism Ford din care a furat 150 euro şi două carduri.

Mai mult, el ar fi furat din curtea unei case din Rădăuți un autoturism Volkswagen Golf 4 neînmatriculat,  folosind o cheie originală sustrasă din casă, mașină pe care a vândut-o unei persoane din Salcea.

Tânărul este acuzat că în noaptea de marți spre miercuri a furat dintr-un alt autoturism Volkswagen din  Rădăuţi un portmoneu în care se aflau certificatul de înmatriculare de la autoturismul, un card şi 20 euro.

Față de tânăr s-a dispus măsura reținerii pentru furt calificat și conducea unui autovehicul fără permis de conducere, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version