Traficul îngreunat din municipiul Suceava trebuie luat în calcul la deplasările pentru cursele aeriene, avertizează Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Aeroportul Suceava a recomandat, joi, pasagerilor să ia în calcul și traficul rutier îngreunat din zona Bazar când își planifică deplasarea pentru a ajunge la cursele aeriene pentru care au achiziționat bilete de călătorie.

Astfel, într-o postare pe pagina de socializare, Aeroportul Suceava face un anunț în acest sens.

„Stimați pasageri,

Având în vedere lucrările demarate la podul de peste râul Suceava, de la Bazar, lucrări care îngreunează traficul rutier, vă îndemnăm să vă planificați timpul de deplasare până la Aeroport pentru a nu rămâne ”la sol”. Vă mulțumim!”, se arată în mesajul Aeroportului Suceava.

Traficul în municipiul Suceava va fi îngreunat în zona podului peste râul Suceava din Burdujeni întrucât se execută lucrări de reabilitare a rosturilor de dilatare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, și-a cerut scuze sucevenilor pentru disconfort, dar a arătat că lucrările sunt necesare pentru a se evita închiderea podului în cazul în care se produc infiltrații de apă.

El a spus că lucrările se vor face cât mai repede, dar cu păstrarea condițiilor speciale necesare pentru acest tip de reabilitare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de