Cinci elevi suceveni s-au întors cu premii şi menţiuni de la etapa naţională a Olimpiadei de Limba germană modernă


Intră acum și în grupul de

Cinci elevi suceveni s-au întors cu premii şi menţiuni de la etapa naţională a Olimpiadei de Limba germană modernă, care a avut loc la Braşov, în perioada 5-10 mai.

Inspectorul şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava, profesorul Constantin Tiron, a publicat, vineri, pe site-ul dedicat profesorilor de limbi moderne, rezultatele obţinute de elevii suceveni la etapa națională a Olimpiadei de Limba germană modernă.

Astfel, la categoria individual,  Premiul I a fost obţinut de eleva Pătrăucean Bianca, clasa a VII-a, nivel A2, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți (îndrumător prof. Apetrei Sorina Andreea), iar eleva Marian Maria Alexandra, clasa a X-a, nivel B1 de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava (îndrumător, prof. dr. Crudu Mihai Ionuț) a obţinut menţiune.

La categoria proiect: Premiul II i-a fost acordat elevei Florean Sara, clasa a IX-a, nivel A2, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Popovici Angelica), Premiul III i-a revenit elevei Pătrăucean Bianca, clasa a VII-a, nivel A2, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți (îndrumător prof. Apetrei Sorina Andreea), Premiul III a fost obţinut de elevul Muntean Alexandru, clasa a XII-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumători Grigoreanu Sofia și Maftei Camelia Maria), iar Mențiune a obţinută de eleva Blănaru Ana Teodora, clasa a XI-a, nivel B2, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Maftei Camelia Maria).

Inspectorul şcolar sucevean a precizat că lotul olimpic județean, format din opt elevi, a fost însoțit de profesoara Maftei Camelia Maria, de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava.

El a spus că din Comisia Centrală a Olimpiadei de limba germană modernă a făcut parte, în calitate de membru evaluator, profesoara Popovici Angelica, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”Rădăuți.

El i-a felicitat  pe elevii premiaţi şi pe cei participanţi la această olimpiadă, dar şi pe profesorii lor îndrumători.


Intră acum și în grupul de