Incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu lemne în satul Praxia


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit la un autocamion încărcat cu lemne, miercuri, în jurul orei 16:50, în satul Praxia , în urma supraîncălzirii generate de forța de frecare la sistemele de transmitere a mișcării.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată , militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu lemne, pe raza satului Praxia, comuna Fântâna Mare.

Alin Găleată a precizat că la sosirea echipajelor, ardeau două anvelope de la remorca autotrenului și o parte din încărcătura de lemn. Înainte de sosirea salvatorilor, șoferul a desprins capul tractor al mașinii și l-a deplasat într-o zonă sigură.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, în urma supraîncălzirii generate de forța de frecare la sistemele de transmitere a mișcării.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat remorca și încărcătura de lemn.” a spus Găleată. (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de