Un cumplit accident rutier a blocat Suceava pentru câteva ore


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier în municipiul Suceava a fost blocat pentru mai bine de două ore, luni seară, pe drumul european E 576, la ieşire din oraş spre Gura Humorului, după ce a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu moartea a două persoane.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 19 şi a fost vorba despre un impact între un autoturism marca Volkswagen GOLF 2 de culoare albă şi un TIR, incidentul fiind anunţat la 112 de martorii oculari. Cele două persoane care ocupau scaunele din faţă ale Golf-ului au decedat ca urmare a coliziunii cu TIR-ul, iar cea de a treia, care era pe bancheta din spate, este grav rănită şi se află la Spitalul de Urgenţă Suceava.
La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD, maşina de descarcerare de la ISU Suceava şi o Ambulanţă.

Primele cercetări au stabilit că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi în momentul când a încercat să depăşească o altă maşină, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un TIR cu numere de Constanţa, care circula regulamentar din sens opus.

Martorii oculari susţin că în momentul când s-a încercat scoaterea oamenilor din maşina distrusă în proporţie foarte mare, un miros puternic de alcool s-a răspândit în jur. De altfel, în maşină şi la locul accidentului erau mai multe doze de bere desfăcute şi câteva dintre ele sparte.


Intră acum și în grupul de