Prefectura Suceava: Se lucrează în ritm accelerat pe DN 18 și centura Sucevei. Pe DN 18 se circulă pe asfalt pe cele două tronsoane aflate în modernizare.


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că pe DN 18 care se modernizează se circulă pe asfalt, pe ambele tronsoane cuprinse între Șesuri si Iacobeni, respectiv Lot 3 și Lot 4,   restricții de circulație fiind doar la nivelul celor 3 poduri la care se lucrează. 

Managerul de proiect de la   firma  care execută lucrările de modernizare pe  DN 18, ing. Vasile Strîmbeanu, precizează că la Lotul 4 s-a definitivat așternerea stratului de legătură –  binder-, iar în prezent s-a început cel de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

Deși  condițiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuția lucrărilor, ritmul de execuție va rămâne accelerat, în  scopul respectării termenului contractual de finalizare -31 august 2019, susține Prefectura Suceava.

În ce privește tronsonul Șesuri-Cârlibaba, Lotul 3, acolo au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele și semnalele rutiere.

De asemenea, pe acest tronson, antreprenorul –SC Autotehnorom- va urmări finalizarea acestor lucrări, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019, se mai arată în comunicat.

Totodată, Prefectura Suceava mai informează că pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, utilaje din eșalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo. 

Sursa citată arată că  au fost aduse   pe șantierul Variantei Ocolitoare a Sucevei al doilea utilaj de forat și a fost instalată a doua  stație de betoane care va intra în producție de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor inițiale. 


Intră acum și în grupul de