Flutur a verificat lucrările de reparații pe drumul Suceava-Dolhasca: Am concentrat trei utilaje în zona Chilișeni să finalizăm lucrările de reparații. Acest drum va intra în modernizare și așteptăm depunerea de oferte


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat, vineri, lucrările de reparații la drumul județean Suceava-Dolhasca menționând că acest drum va intra în modernizare printr-un proiect cu fonduri europene.

„Am concentrat trei utilaje pe zona Chilișeni astfel încât mâine să terminăm de realizat plombările. Sperăm să se termine și aici de reparat pentru că nu arată de loc bine”, a spus Flutur.

El a menționat că acest traseu face parte din drumul Suceava-Iași care se modernizează printr-un proiect cu finanțare europeană.

„Am scos la licitație lucrările de modernizare pentru acest drum, un proiect mare european. Timp de 35 de zile anunțul este pe SICAP pentru depunere de ofertă”,a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a subliniat că se continuă vineri și sâmbătă lucrările de plombare pentru acest tronson care nu arăta deloc bine. (T.B.)


Intră acum și în grupul de