Lucrările la podul din Burdujeni ar urma să fie suspendate 10 zile până după Zilele Sucevei. Ion Lungu: Ne provoacă atâtea bătăi de cap și insomnii deși stăm toată ziua cu gura pe ei. E clar că nu va fi respectat termenul de finalizare


Intră acum și în grupul de

Lucrările la podul rutier peste râul Suceava din Burdujeni ar urma să fie suspendate zece zile după ce vor fi finalizate lucrările la primele două benzi, urmând să fie reluate după Zilele Sucevei, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu.

„Podul ne provoacă atâtea bătăi de cap și insomnii deși stăm toată ziua cu gura pe ei”, a spus primarul.

El a menționat că în urma cererilor repetate, firma lucrează și sâmbăta și duminica, dar cu doi-trei oameni și că abia marți au dublat forța de muncă acolo.

„Important este să facem lucrare de calitate. Este clar că nu va fi respectat termenul de o lună de zile care este 9 iunie”, a spus primarul.

El a mai declarat că nu este exclus ca partea a doua a podului să fie făcută după Zilele Sucevei.

„Să vedem cum se termină partea întâi. Nu avem alte soluții. Trebuie să ne grăbim încet. Primordial este să se facă lucrarea de calitate”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că este posibil să se facă o întrerupere de zece zile, mai ales că Zilele Sucevei se desfășoară în parcarea Iulius Mall.

„Partea a doua ar dura circa două săptămâni pentru că ar avea lucrări mai puține de făcut față de prima parte”, a spus Lungu care a adăugat că pe sensul spre Burdujeni benzile de circulație erau mai afectate și s-au făcut chiar și injecții cu beton.

Primarul a mai declarat că este o ipoteză de lucru și că se va mai analiza dacă se vor suspenda lucrările.(T.B.)


Intră acum și în grupul de