Primarii suceveni au fost instruiți la depozitul ecologic de la Moara despre cum trebuie să acționeze pentru colectarea și transferul deșeurilor la acest depozit. Flutur: Trebuie să trecem la colectarea selectivă în tot județul în foarte scurt timp


Intră acum și în grupul de

Primarii suceveni au fost instruiți, miercuri, la depozitul ecologic de la Moara despre cum vor trebui să acționeze de acum în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor și despre transferul acestora la depozitul conform deschis la Moara.

Primarii au fost informați că la depozitul de la Moara nu vor putea fi transferate decât deșeuri colectate selectiv, pe fracții umedă și uscată și li s-a prezentat modul de funcționare al depozitului, de la intrarea mașinilor în stație, la stația de sortare și până la celulele de depozitare a deșeurilor menajere.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că după darea în folosință a depozitului conform de la Moara a fost făcută această instruire în prezența reprezentanților autorităților de protecția mediului.

„Le-am explicat ceea ce este de făcut pentru a ne ajuta reciproc și să trecem la colectarea selectivă în tot județul în foarte scurt timp”, a spus Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de