Două locuințe din Nisipitu, mistuite de un incendiu pornit de la un autoturism din curte FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Două locuințe au ars duminică dimineața în Nisipitu într-un incendiu care a izbucnit inițial de la un autoturism parcat în curte și care s-a extins.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Brodina și Straja, au intervenit duminică dimineața cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Nisipitu din comuna Ulma.

La sosirea echipajelor, ardeau două case de locuit și o anexă, construcții majoritare din lemn, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa cinci ore.

În incendiu au ars cele două locuințe și un adăpost de animale pe o suprafață totală de aproximativ 280 mp. 

Totodată, au mai ars bunuri din gospodărie și un autoturism care era parcat în curte și de la care au izbucnit inițial flăcările, ce s-au propagat ulterior la construcții.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect, arată sursa citată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o a treia casă de locuit și un garaj din aceeași gospodărie, cu bunurile aferente.(N.B.)


Intră acum și în grupul de