Directorul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Suceava, Gabriela Mihai, consilier județean PSD, numită inspector şcolar general adjunct la ISJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Profesoara Gabriela Mihai, consilier județean PSD și director al Şcolii Gimnaziale nr. 1 Suceava, a fost numită, inspector şcolar general adjunct pentru domeniul Curriculum şi inspecţie şcolară.

Într-un comunicat de presă al ISJ Suceava se menţionează că, potrivit OMEN Nr. 4198 / 30.05.2019, începând cu data de 30 mai 2019,  profesoara Mihai Gabriela este numită ”prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Suceava, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației Naționale, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2018/2019.

Reamintim că la nivelul conducerii ISJ Suceava au avut loc mai multe schimbări în ultimele zece zile.

Astfel, inspectorul şcolar Alexandra Chirilă a fost numită de MEN în funcţia de inspector şcolar adjunct pentru domeniul management începând cu data de 23 mai 2019, în locul lui Cristian Cuciurean, care rămâne în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava.

Totodată, inspectorul şcolar general adiunct  pentru domeniul Curriculum şi inspecţie şcolară, Gabriela Scutaru, a primit de la MEN decizia de încetare a activităţii în această funcţie începând cu data de 29 mai 2019, după expirarea contractului de management încheiat pe o perioadă de patru ani.


Intră acum și în grupul de