Prefectura Suceava: Podul avariat la Sucevița pe DN 17 A este protejat cu anrocamente. Se circulă pe o bandă și jumătate, cu restricții la 7,5 tone


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că în cazul podului afectat de ape pe DN 17 A în comuna Sucevița se menține restricția pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

Sursa citată a precizat că podul de pe DN17 A, la km 50, din zona localității Sucevița, unde apa căzută în cantități mari a produs eroziuni, s-a asigurat protecția cu anrocamente.

„Se circulă pe o bandă și jumătate și se menține restricția de 7,5 tone și lățimea de 5 metri, restricțiile fiind semnalizate corespunzător”, precizează Prefectura Suceava.

Amintim că podul a fost avariat în urma unei ploi torențiale de joi după amiaza care a afectat localitățile Marginea, Arbore și Sucevița.

În ultimele două săptămâni în județul Suceava în urma ploilor abundente au fost afectate 5 poduri, 30 de podețe, o punte, 5,48 km de drum județean, 185,837 km drum comunal, 57,61 km de străzi.(N.B.)


Intră acum și în grupul de