Un bărbat din Bălcăuți care a mușcat doi polițiști a fost arestat preventiv. Cei doi polițiști au nevoie de îngrijiri medicale timp de 8-9 zile.


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Bălcăuți a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce a mușcat doi polițiști care au intervenit pentru că acesta își bătea soția.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Rădăuți, bărbatul, P.D.,  în vârstă de 30 de ani,  și-a lovit, luni, ,soția și copilul, situația care a atras intervenția organelor de poliție din cadrul Secției nr. 13 de Poliție Rurală Bălcăuți.

În timpul imobilizării, în vederea conducerii la sediul secției de poliție, acesta a agresat fizic pe doi polițiști, primului rupându-i cămașa uniformei de serviciu și mușcându-l de brațul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea mușcându-l de antebrațul stâng, împrejurare în care le-a produs leziuni traumatice vindecabile.

Fiecare polițist are nevoie de câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Sursa citată menționează că Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 11.06.2019 şi până la data de 10.07.2019 inclusiv.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de