Un bărbat din Bălcăuți care a mușcat doi polițiști a fost arestat preventiv. Cei doi polițiști au nevoie de îngrijiri medicale timp de 8-9 zile.

Un bărbat din Bălcăuți a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce a mușcat doi polițiști care au intervenit pentru că acesta își bătea soția.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Rădăuți, bărbatul, P.D.,  în vârstă de 30 de ani,  și-a lovit, luni, ,soția și copilul, situația care a atras intervenția organelor de poliție din cadrul Secției nr. 13 de Poliție Rurală Bălcăuți.

În timpul imobilizării, în vederea conducerii la sediul secției de poliție, acesta a agresat fizic pe doi polițiști, primului rupându-i cămașa uniformei de serviciu și mușcându-l de brațul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea mușcându-l de antebrațul stâng, împrejurare în care le-a produs leziuni traumatice vindecabile.

Fiecare polițist are nevoie de câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Sursa citată menționează că Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 11.06.2019 şi până la data de 10.07.2019 inclusiv.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.(N.B.)

loading...