Sucevenii inconştienţi continuă să incendieze vegetaţia uscată


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a intervenit marţi, în trei zone pentru localizarea şi stingerea incendiilor. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit, la ora 13:22, cu o autospecială, în comuna Rădăşeni, la vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 250 mp, pe un teren agricol ce aparţine cetăţenilor comunei.

La câteva minute mai târziu, Detaşamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Drăgoieşti cu cca 25 cetăţeni au intervenit cu o autospecială, în localitatea Lucăceşti, comuna Drăgoieşti, la vegetaţia uscată, cca 20 ha din livada ce aparţine cetăţenilor comunei. Incendiul a fost anunţat la ora 13:38.

De asemenea, Garda de intervenţie Solca a intervenit, la ora 14:04, cu două autospeciale, în comuna Cacica la vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 4 ha, pe un teren ce aparţine lui Ilie S., unde exista pericolul de propagare la fondul forestier învecinat.
Toate aceste incendii au avut drept cauză de incendiu flacăra provenită de la foc deschis în spaţii deschise lăsat nesupravegheat.


Intră acum și în grupul de