O casă din Probota a ars de temelii


Intră acum și în grupul de

O familie din localitatea suceveană Probota a rămas doar cu bucătăria de vară și adăpostul de animale, după ce casa a ars din temelii, în noaptea de joi. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Catincăi P., din oraşul Dolhasca, localitatea Probota.

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul fiind anunțat prin serviciul 112 la ora 23:12, ardea în întregime clădirea de locuit, existând pericolul de propagare la adăpostul de animale, bucătărie şi o locuinţă învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.50, în limitele găsite, dar a ars clădirea de locuit construită din lemn pe o suprafaţă de 100 mp, bunuri casnice şi cca 2 t cereale. Pagubele au fost estimate la 12.000 lei. Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, cauza de incendiu era vineri, în curs de stabilire.

Pompierii au salvat bunuri casnice, bucătăria adăpostul de animale şi locuinţa învecinată, în valoare de aproximativ 20.000 lei.


Intră acum și în grupul de