Jandarmii dorneni au salvat o tânără de la suicid


Intră acum și în grupul de

O tânără cu probleme psihice, ce dorea să-și pună capăt zilelor, a fost salvată de jandarmii dorneni. Potrivit IJJ Suceava, joi, în jurul orei 20.30, în timp ce executa serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală a municipiului Vatra Dornei, un echipaj de jandarmi a observat faptul că pe peronul Staţiei C.F.R. Vatra Dornei Băi, mai multe persoane strigau şi gesticulau. La aproximativ 100 de metri de staţie, în sensul de deplasare către Suceava, o femeie stătea în genunchi pe terasamentul de cale ferată, ţinându-se cu ambele mâni de o şină şi strigând că doreşte să se sinucidă. Alături de aceasta se afla o persoană care încerca, fără succes, să o convingă să părăsească locul, în contextul în care tocmai fusese anunţată sosirea în staţie a trenului accelerat Iaşi – Timişoara.

Jandarmii și-au riscat viața și au intervenit reuşind să o îndepărteze de pe terasament, chiar în momentul în care trenul se afla la aproximativ 50 de metri de aceasta. Asupra femeii au fost găsite documente care atestă un handicap psihic accentuat al acesteia, cu recomandarea supravegherii permanente şi documente medicale din care rezultă internarea recentă într-un spital de neuropsihiatrie.
Femeia, A. A., în vârstă de 26 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, a declarat că a fost alungată de la domiciliu de către părinţii săi cu câteva zile înainte şi după ce a stat o zi în Vatra Dornei, fiind înfometată şi disperată, a decis să se sinucidă.

Persoana a fost preluată ulterior de un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de