Acasă Actualitate Poliția Suceava: Șoferul a cărui mașină a fost lovită de trenul Iași-Timișoara...

Poliția Suceava: Șoferul a cărui mașină a fost lovită de trenul Iași-Timișoara la Câmpulung Moldovenesc a forțat trecerea la nivel cu calea ferată


Intră acum și în grupul de

Șoferul care a fost rănit vineri seara la Câmpulung Moldovenesc după ce mașina în care se afla a fost lovită de locomotiva trenului Iași-Timișoara a forțat trecerea la nivel cu calea ferată.

Poliția Județeană Suceava arată că vineri seara la ora 18.57, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că un tren a surprins și accidentat un autoturism la pasajul de trecere cale ferată de pe str. Valea Caselor din mun. Câmpulung Moldovenesc.



Potrivit cercetărilor, în jurul orei 18:55, un bărbat de 39 ani, din Dorohoi,  în timp ce conducea autoturismul pe str. Valea Caselor din Câmpulung Moldovenesc, ajuns la pasajul de trecere de la calea ferată, nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere ,,Stop”  și ,,Crucea Sf. Andrei” forțând trecerea, moment în care a intrat în coliziune cu trenul care circula pe linia ferată Iași –Timișoara.

Mașina a fost târâtă pe o distanță de circa 100 de metri.

Sursa citată arată că șoferul a fost rănit ușor.                  

Atât mecanicul trenului cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version