Nerespectarea codului rutier a cauzat mai multe accidente în urma cărora au avut de suferit cinci copii


Intră acum și în grupul de

Nerespectarea regulilor de circulație și viteza excesivă au condus la mai multe accidente ce s-au petrecut în data de 16 iunie pe raza județului Suceava.

Astfel, pe la orele 11:00, un sucevean (30 ani) ce se deplasa în comuna Vatra Moldoviței, nu a respectat semnificația indicatorului ,,STOP” și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o șoferiță (28 de ani) din comuna Moldovița. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a ricoșat în autoturismul condus de o localnică de 39 de ani, oprit la indicatorul ,,STOP”.

În urma accidentului cel mai mult a avut de suferit o fetiță de 10 ani, pasageră în autoturismul condus de femeia de 28 de ani. Copila s-a ales cu o rănire ușoară.

Un alt accident a avut loc în după-amiaza aceleiași zile, în orașul Solca. Un localnic (37 ani), în timp ce se deplasa pe str. Avram Iancu a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat (36 de ani) din comuna Arbore.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 36 de ani și a pasagerilor din autoturismul condus de acesta, respectiv o femeie de 33 de ani și patru copii cu vârste între 5 și 8 ani, toți din comuna Arbore.

În seara aceleiași zile a mai avut loc un accident, de data aceasta în apropierea localității Dărmănești. Un bărbat (41 ani) din comuna Grănicești, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit în decor. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto.

În toate aceste cazuri, șoferii implicați în accidente au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de fiecare dată negative.

De asemenea, pe marginea fiecărui caz, polițiștii au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de