Un sucevean a zăcut mort în propria locuință mai multe zile până ce vecinii au simțit un miros insuportabil și au anunțat poliția


Intră acum și în grupul de

Poliția a fost alertată în data de 17 iunie, de către vecinii decedatului, care locuia pe strada Ilie Ilașcu din mun. Suceava. Aceștia le-au spus polițiștilor că bărbatul nu a putut fi contactat de mai multe zile, iar din imobilul unde acesta locuia se emană un miros greu suportabil.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului și după ce a constatat că ușa de acces în apartament este încuiată, a pătruns în interiorul acestuia prin escaladarea geamului de la dormitor.

În incinta locuinței, pe pardoseala din bucătărie, a fost identificat cadavrul, aflat în stare avansată de putrefacție. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 48 de ani era văduv, locuia singur  și  în ultima vreme  obișnuia să consume în exces băuturi  alcoolice.                    

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.           


Intră acum și în grupul de