Spargere la un magazin de bijuterii din Suceava. Suspecții au fost arestați


Intră acum și în grupul de

Infracțiunea s-a produs în data de 18 iunie, noaptea. Doi indivizi au pătruns prin efracție în incinta unui magazin de bijuterii din Suceava, amplasat pe str. Ștefan cel Mare, iar al treilea îi aștepta cu mașina. Suspecții au reușit să fure mai multe bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

La scurt timp după furt, autorii au fost reținuți și imobilizați de către polițiștii Brigăzii de Operațiuni Speciale Suceava. Aceștia au fost identificați ca fiind un sucevean în vârstă de 44 ani și doi bărbați de 27 și respectiv 37 de ani, din comuna Dornești.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că începând cu ora 22:00 a zilei precedente furtului, bărbații se plimbau prin Suceava cu un autoturism, vizitând mai multe spatii și centre comerciale, în vederea prădării lor. La volanul mașinii se afla un bărbat care este complice la infracțiune.

Pe la ora 1:00, suspecții au observat în stația de autobuz de lângă Policlinica Areni un spațiu comercial ce avea ca obiect de activitate comercializarea de bijuterii. Cei trei au identificat o ușă de acces situată în spatele unității, au forțat-o, după care au pătruns în interior de unde au sustras mai multe obiecte de valoare.

Cei trei suspecți sunt cercetați în cadrul unui dosar penal pentru „furt calificat”, iar șoferul autoturismului cu care se deplasau bărbații este cercetat pentru complicitate la „furt calificat”.

Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de