Primarul Ion Lungu a depus la CNI proiectul pentru terenul de fotbal de dimensiuni UEFA


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a participat, miercuri, la București, la o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă a avut în cursul zilei întâlniri la mai multe instituții centrale.

El a  declarat că a mai avut, miercuri, discuții cu ministrul Apelor și Pădurilor, Ion  Deneș privind situația decontării biomasei la centrala Bioenergy, problemă care trenează din anul 2016.

Totodată, el a spus că a avut discuții și la Institutul Național al Patrimoniului pe tema  Curții Domnești după ce această instituție și-a manifestat interesul de a include acest monument în programul național de restaurare.

Mai mult, primarul a spus că a fost  și la Compania Națională de Investiții unde a depus proiectul pentru terenul de fotbal de dimensiuni UEFA și a discutat despre realizarea proiectului privind o Sală Polivalentă în Suceava.

Primarul Sucevei a anunțat săptămâna trecută că CNI a propus includerea Sucevei într-un program care prevede construirea unui stadion de dimensiuni omologate de UEFA, dar cu tribune cu doar 500 de locuri și un teren de antrenament.

Ion Lungu a spus că această investiție ar putea fi realizată pe suprafața de 12 hectare de teren primită de la municipalitate de la Guvern la intrarea în municipiu în vederea realizării unui complex sportiv.(T.B.)


Intră acum și în grupul de