Un tânăr băut a circulat prin Suceava cu peste 100 de kilometri la oră în zona centrală a municipiului pentru a scăpa de urmărirea poliției. El a fost imobilizat și încătușat în zona Catedralei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava este cercetat penal după ce a condus băut cu peste 100 de kilometri la oră prin municipiu.

Un echipaj de poliție a identificat, duminică dimineața în jurul orei 04:18, pe Calea Obcinilor un autoturism față de care s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul echipajului de poliție rutieră.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe bld. 1Mai unde acesta a circulat cu viteza de 98 km/h, a virat la stânga pe strada. Universității, unde a circulat cu viteza de 109 km/h, iar de pe strada, Universității, a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde a circulat cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, înainte de semaforul instalat la trecerea pentru pietoni din zona Catedralei, unde persoana urmărită a fost imobilizată și încătușată.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 26 ani, din Suceava.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru prelevarea a două mostre biologice de sânge la interval de o oră.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de