CAS Suceava a discutat cu reprezentanți ai DSP și ai spitalelor situația specialităților deficitare și modalități de evitare a închiderii unor secții din cadrul spitalelor publice


Intră acum și în grupul de

Președintele-director general interimar al CAS Suceava, Claudiu Cobuz, a avut, marți, la sediul instituției o întâlnire cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava și ai spitalelor publice pluridisciplinare din judet, având ca tematică analiza specialităților medicale deficitare din unitățile spitalicești în functie de zonele arondate si o informare cu privire la situatia paturilor ce pot fi finantate la nivelul judetului.

Potrivit CAS Suceava, în cadrul întâlnirii de lucru s-a discutat si despre modalitățile de evitare a închiderii unor secții din cadrul spitalelor publice pluridisciplinare, pentru asigurarea continuitatii actului medical.

Cobuz s-a întâlnit și cu reprezentantii Colegiului Medicilor Dentisti Suceava, anunță instituția.

Sursa citată arată că în cadrul întâlnirii s-a discutat despre pachetul de bază de servicii medicale dentare precum și despre modalitatea de contractare a acestor servicii.

„Scopul discutiilor de astazi a fost cresterea numărului medicilor dentiști care vor încheia contracte cu instituția noastră, pentru a putea asigura servicii de specialitate unui număr cât mai mare de asigurați, simultan cu eforturile CAS Suceava de creștere a finanțării alocate acestui domeniu”, precizează CAS Suceava. (N.B.)  


Intră acum și în grupul de