Acasă Actualitate A vrut să ardă deșeuri și vegetație uscată, dar i-a luat foc...

A vrut să ardă deșeuri și vegetație uscată, dar i-a luat foc gardul gospodăriei


Intră acum și în grupul de

O suceveancă a început igienizarea de primăvară în curte și a dat foc deșeurilor și resturilor vegetale, totul transformându-se însă într-un incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, joi, după-amiază, Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Racilei B., în municipiul Suceava, str. Nicolae Iorga.

Incendiul a fost anunțat la ora 17:39 iar la sosirea gărzii de intervenţie ardea vegetaţie uscată, deşeuri din lemn şi gardul gospodăriei, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Focul a fost stins la ora 18.05, în limitele găsite. Astfel, au ars 50 mp vegetaţie uscată, gardul construit din lemn, pe o lungime de 3 m şi deşeuri din lemn, valoarea pagubelor fiind estimată de proprietară la cca. 100 lei.



Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza folosirii focului deschis, lăsat nesupravegheat, pentru igienizarea terenului. Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version