Casă de vacanță din Adâncata, călcată de hoți


Intră acum și în grupul de

Un hoţ a pătruns printr-un geam într-o casă de vacanță a unui sucevean, amplasată în localitatea Adâncata, de unde a furat mai multe bunuri. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, vineri la ora 08:30, A. OCTAVIAN, în vârstă de 63 ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că în noaptea de 01/02.04.2009, persoane necunoscute au pătruns într-o casă de vacanţă pe care acesta o deţine pe raza localităţii Adâncata, sustrăgând din interior bunuri a căror valoare a fost estimată iniţial ca fiind de circa 500 lei.

Autorii au pătruns în interiorul imobilului prin escaladarea unei ferestre de dimensiuni mai mici situată în partea din spate a acestuia, şi au sustras din interior un radiocasetofon cu CD marca „Blue Sky” de culoare gri şi o bormaşină marca „Stern” de culoare verde.

În urma activităţilor specifice întreprinse de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Adâncata, a fost identificat autorul furtului în persoana lui H. MIHĂIŢĂ, în vârstă de 19 ani, localnic. Bunurile au fost recuperate în totalitate şi predate părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate de poliţişti cu autorul în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de