Preşedintele CJ Suceava premiază – Prefectul judeţului taie în carne vie


Intră acum și în grupul de

Reprezentantul Guvernului în judeţul Suceava, prefectul Sorin Arcadie Popescu, a anunţat luni că primarii localităţilor care nu vor face curăţenie pe albiile râurilor ce sunt în arealul lor de administrare vor fi amendaţi cu sume de ordinul sutelor de milioane de lei vechi.

Popescu a spus într-o conferinţă de presă că vor fi amendaţi fără nici un fel de milă responsabilii unităţilor administrativ teritoriale care nu vor avea grijă de respectarea legislaţiei de mediu şi că vor fi verificate de o comisie special înfiinţată toate albiile râurilor din judeţul Suceava.

“Am fost personal în mai multe comune şi albiile râurilor arată, ca să spun frumos, dezolant. Sunt pline de mizerii de tot felul, ca şi cum nu ar fi ale nimănui”, a explicat prefectul judeţului Suceava. El a ţinut să precizeze că dacă preşedintele CJ va premia cel mai bine întreţinute localităţi, comisia înfiinţată de prefect “va premia” în minus cu sume aproximativ comparative cu cele date de CJ, primăriile care nu înţeleg să repecte dezideratele europene în privinţa mediului.


Intră acum și în grupul de