Elena Udrea deschide „Paştele în Bucovina” de faţă cu Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a inaugurat la Suceava, manifestările cuprinse în cadrul programului turistic „Paştele în Bucovina”, program care este al Consiliului Judeţean Suceava. Udrea, îmbrăcată într-un constumaş negru (deux pieces) şi care a purtat tot timpul o „trăistuţa” tradiţională bucovineană primită în dar de la gazdele evenimentului, a spus că Bucovina trebuie să devină o destinaţie turistică atât pentru români cât şi pentru străini.

Elena Udrea a venit la Suceava împreună cu mama sa, care este născută în localitatea suceveană Mălini, şi a participat la o procesiune alegorică de vestire a primăverii şi a sărbătorilor pascale, de la Palatul Administrativ până pe platoul central al municipiului.

Procesiunea era deschisă de un car tras de doi armăsari negri şi care transporta un ou încondeiat cu chipul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt urmat de un grup de persoane îmbrăcate în costume populare ce aveau în mână ramuri de răchită.
Ulterior, pe esplanada din centrul municipiului Suceava unde s-a organizat Târgul de Paşti, Elena Udrea a lansat programul „Paştele în Bucovina”.

Ea a spus că este bucuroasă să se afle din nou în Bucovina la debutul acestor manifestări, subliniind că „Bucovina este un loc cu care Dumnezeu a binecuvântat România”.


Intră acum și în grupul de