O elevă a Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava s-a calificat la Olimpiada Internațională de Limba Franceză de la Chișinău


Intră acum și în grupul de

Inspectorul școlar pentru limbi moderne, prof. dr. Constantin Tiron         a declarat, marţi, că o elevă a Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava s-a calificat la Olimpiada Internaţională de Limba franceză, ce se va desfăşura la Chişinău, în perioada 27-30 septembrie 2019.

sursa foto Facebook

El a spus că eleva Andreea Gînga, clasa a XI-a, bilingv, de la colegiul sucevean a avut un rezultat remarcabil la etapa națională a Olimpiadei de Limbi Romanice – Limba Franceză,  desfășurată în luna aprilie la Bistrița, unde a obţinut Premiul I şi s-a calificat în vederea participării la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză.

Profesorul Constantin Tiron a precizat că lotul care va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Limba Franceză, ce va avea loc la Chişinău, va fi format din șase elevi, printre care se va afla și eleva suceveancă Andreea Gînga.

“Mult succes Andreei și profesorilor îndrumători Laurica Ciurari și Luminiţa Mocanu”, a mai spus inspectorul şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de