Acasă Actualitate A accidentat grav un bătrân de la azilul din Fălticeni

A accidentat grav un bătrân de la azilul din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de la azilul din Fălticeni a fost accidentat grav şi dus la sediul instituţiei, în loc de spital. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 18:10, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Municipal Fălticeni a fost internat P. Mihai, în vârstă de 63 ani, localnic, victima unui accident de circulaţie produs în Municipiul Suceava, având diagnosticul: „fractură col humeral drept şi contuzie genunchi drept”, necesitând pentru vindecare 40-45 zile îngrijiri medicale.

Din cercetări s-a stabilit faptul că în jurul orelor 14:45, victima se deplasa pe partea carosabilă a străzii Curtea Domnească din municipiul Suceava, moment în care a fost accidentat de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers. Conducătorul auto a transportat victima la cererea ei la un azil de bătrâni din municipiul Fălticeni, acolo unde îşi are domiciliul şi nu a mai anunţat Poliţia.



În urma măsurilor întreprinse, autorul a fost identificat în persoana lui V. Marius, în vârstă de 23 ani, din municipiul Fălticeni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală gravă din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version