Spitalul Județean Suceava organizează concurs pentru funcțiile de director medical și pentru șeful secției de obstetrică-ginecologie


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean Suceava va organiza în perioada 5-7 august concurs pentru ocuparea funcțiilor de director medical și pentru cea de șef al secției de obstetrică-ginecologie.

Consiliul Județean Suceava urmează să voteze, miercuri, componența comisiilor de concurs și de soluționare a contestațiilor pentru concursul pentru funcția de director medical și a comisiilor pentru proba de interviu și proba scrisă și practică pentru cea de șef de secție.

Potrivit expunerii de motive semnate de inițiator, vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță, funcția de director medical este ocupată interimar de dr. Mircea Alexanru Macovei pentru o perioadă de șase luni, fiind necesară organizarea unui concurs.

Concursul pentru funcția de director medical al SJU Suceava este programat pentru data de 7 august.

Președinte comisiei de concurs este propus managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, iar membri sunt Irina Vasilciuc, administratorul public al județului, Petru Tănasă, secretarul județului, Elena -Ionela Savin, șeful Serviciului de resurse umane și relații cu instituțiile publice din cadrul CJ Suceava, dr. Doina –Elena Ganea, șeful secției de oncologie din SJU Suceava, fost director medical.

Observatori în cadrul comisiei de concurs sunt dr. Răzvan-Codrin Bandac din partea Colegiului Medicilor și dr. Bogdan Bondaru din partea Camerei Județene a Medicilor.

Comisia de soluționare a contestațiilor va fi condusă de dr. Gabriela Ileana Crețeanu, șef secție Diabet Zaharat din SJU, iar membri comisiei sunt Gheorghe –Alexandru Moldovan, director executiv al Direcției administrație publică locala a Consiliului Județean Suceava, Maria -Tamara Oniceanu, Consilier juridic superior la Compartimentul de guvernanță corporativă al Serviciului resurse umane și relații cu instituțiile publice din CJ Suceava, Lăcrămioara Stanciu, consilier juridic superior la Serviciul resurse umane și relații cu instituțiile publice din CJ Suceava, Adrian Tătăranu, șeful Laboratorului radiologic imagistică medicală a SJU Suceava, iar cu statut de observator dr.Liviu Cârlan și dr.Bogdan Bondaru, din partea Colegiului Medicilor, respectiv Camerei Județene a Medicilor.

În ceea ce privește funcția de șef al Secției de obstetrică-ginecologie, comisia pentru proba de interviu propusă este formată din managerul Vasile Rîmbu, directorul medical interimar dr. Mircea Alexandru Macovei, directorul de îngrijri, as. Doina Chriap, directorul financiar-contabil, Paraschiva Maruseac.

Comisia de examinare pentru proba scrisă, și proba clinică sau practică este condusă se directorul medical interimar al SJU Suceava, dr. Mircea Alexandru Macovei, iar membri sunt dr. Răzvan Vladimiri Socolov, prof. univ la UMF Iași, medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie, Alina Sânziana Melinte-Popescu, medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie în cadrul secției de obstetrică-ginecologie a SJU Suceava, dr. Ilie Merticaru, medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie, reprezentant al Colegiului Medicilor, Elena -Ionela Savin, șeful Serviciului de resurse umane și relații cu instituțiile publice din cadrul CJ Suceava, iar secretar d. Andreea – Cătălina Onofrei, medic specialist în cadrul secției obstetrică-ginecologie a SJU Suceava.

Proba de interviu pentru acest concurs va fi organizată în data de 5 august, cea scrisă în 6 august, iar proba practică în 7 august.(T.B.)


Intră acum și în grupul de